De impact van Klein Geluk

Datum

29 juni 2023

Wat wil Dani?

Gelukkig zijn, dat willen we toch allemaal?

Iedereen streeft naar geluk. We willen ons goed voelen, meedoen in de maatschappij en onze eigen beslissingen nemen. Maar voor mensen als Dani is dit niet vanzelfsprekend.

Dani staat voor iedereen met een langdurige beperking op het vlak van gezondheid. Uit onderzoek blijkt dat Dani gemiddeld veel minder gelukkig is dan anderen. FNO levert daarom met Klein Geluk een bijdrage aan Dani’s ervaren kwaliteit van leven.

Hoe?

Door projecten te subsidiëren die samen met Dani tot stand zijn gekomen. Bijvoorbeeld nieuwe vormen van dagbesteding, beleef- en beweegtuinen, culturele activiteiten, aangepaste sporten en het stimuleren van sociaal contact. Of wat denk je van meer betaald werk voor Dani? Ook daaraan dragen we graag ons steentje bij.

‘Ik wist niet dat het mogelijk was dat ik weer kon zwemmen!’ – deelneemster aan project Samen Rijk

‘Ik hou ervan om tuinen netjes te maken, daar word ik blij van.’ – deelnemer aan project Groen Hulp Vlist

De afgelopen jaren hebben deze projecten met onze ondersteuning veel mooie dingen bereikt en methodieken ontwikkeld die misschien ook jou kunnen inspireren. Op onze impactpagina laten we zien welke impact de activiteiten van Klein Geluk hebben. Misschien zit er ook iets bij voor jouw Dani?