Medewerkers

Medewerkers van FNO

Een stuk of twintig mensen zetten zich als medewerkers van FNO in voor het vergroten van kansen op meer gezondheid, kwaliteit van leven en toekomstperspectief. We doen dit binnen vier programma’s. Elk programma heeft een programmaleider en een of meerdere programmamedewerkers. Er is ook een bureauteam, bestaande uit de directeur/bestuurder, financiële medewerkers, een secretariaat en een communicatieteam.

Wil je weten wie wij zijn? Leer ons hier kennen:

 • André Mas

  Hoofd financiën

  "Beperkte middelen op de meest effectieve manier gebruiken voor een positieve impact. Samen met leuke en inspirerende collega’s zelf groeien en een steentje bijdragen aan de kwaliteit van leven van de medemens."

  085 040 32 61

  andre.mas@fnozorgvoorkansen.nl

 • Ann Kusters

  Directeur/bestuurder

  "FNO jaagt als onafhankelijk fonds aan dat mensen in een kwetsbare situatie meer kansen krijgen op het gebied van gezondheid, kwaliteit van leven en toekomstperspectief. Slim organiseren en verbinden helpt om blijvende veranderingen te realiseren. Dat te mogen doen met inspirerende mensen maakt mijn baan de leukste van de wereld!"

  06 474 565 75

  ann.kusters@fnozorgvoorkansen.nl

 • Caroline Hop

  Programmaleider

  "Factoren die een grote invloed hebben op je kwaliteit van leven: dat je dingen zelf kunt bepalen, je sociale relaties en dat je je fysiek en mentaal goed voelt. Klein Geluk vindt dat ook mensen met een langdurige gezondheidsbeperking beslissingen moeten kunnen nemen en meedoen in de maatschappij."

  06 124 309 50

  caroline.hop@fnozorgvoorkansen.nl

 • Hestia Leiker

  Directiesecretaris

  "Directies ontzorgen bij hun dagelijkse werkzaamheden past perfect bij mij. Daarin ben ik systematisch, ondernemend en betrokken. Ik stimuleer graag de mensen in mijn omgeving – en mijzelf – om te ontdekken, te groeien en te ontwikkelen."

  085 040 32 60

  hestia.leiker@fnozorgvoorkansen.nl

 • Ineke Monen

  Office manager

  "Sinds 2009 werk ik met veel plezier bij FNO. Het accent van mijn werkzaamheden is steeds meer komen te liggen op financiële taken. Werken met cijfers en nauwkeurigheid zijn mij op het lijf geschreven."

  085 040 32 60

  ineke.monen@fnozorgvoorkansen.nl

 • Irma Huizer

  Programma-ondersteuner

  085 040 32 60

  kleingeluk@fnozorgvoorkansen.nl

 • Jeroen van Doorn

  Programmaleider

  "Ik vind het mooi om mijn praktijkkennis van het begeleiden van jongvolwassenen met een psychische kwetsbaarheid en mijn ervaring in het opzetten van ketensamenwerking in te zetten om de droom van GeestKracht te verwezenlijken. Want een samenleving waarin iedere jongvolwassene zichzelf kan zijn en meedoet mag geen droom blijven."

  06 137 153 56

  jeroen.vandoorn@fnozorgvoorkansen.nl

 • Judith Eekhout

  Contentmarketeer

  "Als antropoloog, redacteur en tekstschrijver vind ik het leuk en belangrijk om met mijn werk bij te dragen aan de samenleving. Mijn doel is dat iedereen die zich inzet voor mensen in een kwetsbare situatie bij FNO kennis en inspiratie kan opdoen en delen."

  06 577 573 67

  judith.eekhout@fnozorgvoorkansen.nl

 • Katinka Visscher

  Programmaleider

  "Vanuit Samen Kansrijk en Gezond investeren we in een betere ervaren gezondheid voor gezinnen die het (bijvoorbeeld financieel) minder makkelijk hebben. Samen met bevlogen en nieuwsgierige inwoners, professionals en organisaties te mogen kijken wat werkt en daarvan samen te leren – leuker werk is er gewoon niet!"

  06 145 363 37

  katinka.visscher@fnozorgvoorkansen.nl

 • Lonneke van Wijk

  Medewerker communicatie

  "Dat iedereen zich gehoord en gezien voelt vind ik belangrijk. En soms vraagt dat om aandacht op maat. Bij FNO mag ik daaraan meewerken door de communicatie van de programma’s te coördineren en dat vind ik fantastisch!"

  06 575 401 82

  lonneke.vanwijk@fnozorgvoorkansen.nl

 • Lotte Frans

  Programmalijn manager

  "Bij een psychische kwetsbaarheid is het voorkomen van psychische problematiek en het mee kunnen doen in de maatschappij belangrijk. Met het programma GeestKracht zet ik mij in voor de mentale gezondheid van jongvolwassenen."

  06 168 034 92

  lotte.frans@fnozorgvoorkansen.nl

 • Lotte Manshanden

  Programmasecretaris

  "Sámen met professionals en de doelgroep zelf werken aan blijvende veranderingen op het gebied van gezondheid in de breedste zin van het woord, dat maakt mijn werk zo interessant."

  06 302 468 45

  lotte.manshanden@fnozorgvoorkansen.nl

 • Marcella van Vloten

  Voorzitter ervaringsdeskundig panel

  "Laten we de buitenwereld binnen brengen, en niet over maar sámen met mensen kijken naar wat nodig is voor een gezond en liefdevol leven."

  06 829 620 06

  marcella.vanvloten@fnozorgvoorkansen.nl

 • Marco Florijn

  Programmaleider

  "Vanuit Jongeren INC ondersteunen we jongeren die net een zetje in de rug nodig hebben om hun talenten tot hun recht te laten komen. De ervaringen van jongeren zijn het startpunt en mét hen en het programmateam zetten we mooie stappen."

  06 515 313 10

  marco.florijn@fnozorgvoorkansen.nl

 • Michiel Smit

  Duo-voorzitter Team GeestKracht

  "Als je mensen vroegtijdig in hun worsteling bijstaat, kan dat voor iemands levenskoers veel uitmaken. Daar wil ik in samenwerkingen aan bijdragen."

  michiel.smit@fnozorgvoorkansen.nl

 • Noaz Asbroek

  Duo-voorzitter Team GeestKracht

  "Met Team GeestKracht kunnen we de politiek en media vertellen waar jongvolwassenen met een psychische kwetsbaarheid tegenaan lopen. Ook laten we iedereen die hiermee worstelt zien dat zij er niet alleen voor staan."

  06 827 325 09

  noaz.asbroek@fnozorgvoorkansen.nl

 • Roxana König

  Communicatieadviseur

  "Iedereen heeft recht op gelijke kansen, met of zonder een beetje hulp. Ik ben blij dat ik bij FNO iets kan bijdragen aan een inclusieve samenleving."

  06 121 024 06

  roxana.konig@fnozorgvoorkansen.nl

 • Tamarah Collij

  Programmasecretaris

  "Blij word ik van bijdragen aan een samenleving waarin ieder zich gesteund en gezien voelt en kan meedoen, ongeacht wat je wel of niet kunt. Daarom werk ik graag als programmasecretaris voor Jongeren INC."

  06 109 893 28

  tamarah.collij@fnozorgvoorkansen.nl

 • Taruni Bhagwandin

  Programmasecretaris

  "Alle jongvolwassenen met psychische kwetsbaarheden kunnen op hun eigen manier krachtig (blijven) meedoen in de maatschappij; dat is de droom van het programma GeestKracht. Ik draag er graag aan bij om deze droom te realiseren!"

  06 826 890 22

  taruni.bhagwandin@fnozorgvoorkansen.nl