Medewerkers

Medewerkers van FNO

Een stuk of twintig mensen zetten zich als medewerkers van FNO in voor het vergroten van kansen op meer gezondheid, kwaliteit van leven en toekomstperspectief. We doen dit binnen vier programma’s. Elk programma heeft een programmaleider en een of meerdere programmamedewerkers. Er is ook een bureauteam, bestaande uit de directeur/bestuurder, financiële medewerkers, een secretariaat en een communicatieteam.

Wil je weten wie de medewerkers van FNO zijn? Leer ons hier kennen:

 • Angela Nijland

  Programmasecretaris

  "Met Gezonde Toekomst Dichterbij hebben we veel projecten gefaciliteerd om gezondheidsachterstanden te verkleinen en kansen van gezinnen die leven in armoede te vergroten. Ik vind het ontzettend leuk om vanuit onze rol gezinnen, onderzoekers, beleidsmakers en zorgprofessionals samen te brengen en te werken aan een inclusieve samenleving."

  06 829 620 06

  angela.nijland@fnozorgvoorkansen.nl

 • Ann Kusters

  Directeur/bestuurder

  "FNO kan als onafhankelijke partij aanjagen dat mensen in een kwetsbare situatie meer kansen krijgen op het gebied van gezondheid, kwaliteit van leven en toekomstperspectief. Slim organiseren en verbinden helpt om daarin blijvende veranderingen te realiseren. Dat te mogen doen met inspirerende mensen maakt mijn baan de leukste van de wereld!"

  06 474 565 75

  ann.kusters@fnozorgvoorkansen.nl

 • Bert Kuipers

  Programmaleider

  "Bij FNO geven we in onze programma’s kwetsbare groepen een stem. Ik vind het heel inspirerend om samen met de doelgroep aan het programma GeestKracht te werken, rondom jongvolwassenen met psychische problemen, waarmee we hen kunnen toerusten om op hun eigen manier krachtig mee te (blijven) doen in de maatschappij."

  06 510 459 39

  bert.kuipers@fnozorgvoorkansen.nl

 • Caroline Hop

  Programmaleider

  "Een paar factoren hebben een grote invloed op de kwaliteit van je leven: de mate waarin je dingen zelf kunt bepalen, je sociale relaties met anderen en of je je fysiek en mentaal goed voelt. FNO's Klein Geluk vindt dat ook mensen met een langdurige gezondheidsbeperking beslissingen moeten kunnen nemen en moeten kunnen meedoen in de maatschappij."

  06 124 309 50

  caroline.hop@fnozorgvoorkansen.nl

 • Corine van Maar

  Programmaleider

  "Als programmaleider Meer Veerkracht, Langer Thuis richt ik mij op ouderen met een kwetsbare gezondheid. Met groot plezier ben ik aan de slag om de resultaten van het programma en de prachtige voorbeeldprojecten voor meer meedoen en bewegen van ouderen te verduurzamen met andere partijen. Heb je interesse, dan hoor ik het graag!"

  06 216 595 59

  corine.vanmaar@fnozorgvoorkansen.nl

 • Hestia Leiker

  Directiesecretaris

  "Directies ontzorgen bij hun dagelijkse werkzaamheden past perfect bij mij. Daarin ben ik systematisch, ondernemend en betrokken. Ik stimuleer graag de mensen in mijn omgeving – en mijzelf – om te ontdekken, te groeien en te ontwikkelen."

  085 040 32 60

  hestia.leiker@fnozorgvoorkansen.nl

 • Ineke Monen

  Office manager

  "Sinds 2009 werk ik met veel plezier bij FNO. Het accent van mijn werkzaamheden is steeds meer komen te liggen op financiële taken. Werken met cijfers en nauwkeurigheid zijn mij op het lijf geschreven."

  085 040 32 60

  ineke.monen@fnozorgvoorkansen.nl

 • Irma Huizer

  Programma-ondersteuner

  085 040 32 60

  kleingeluk@fnozorgvoorkansen.nl

 • Judith Eekhout

  Contentmarketeer

  "Als antropoloog, redacteur en tekstschrijver vind ik het leuk en belangrijk om met mijn werk bij te dragen aan de samenleving. Mijn doel is dat iedereen die zich inzet voor mensen in een kwetsbare situatie bij FNO kennis en inspiratie kan opdoen en delen."

  06 577 573 67

  judith.eekhout@fnozorgvoorkansen.nl

 • Lonneke van Wijk

  Medewerker communicatie

  "Dat iedereen zich gehoord en gezien voelt vind ik belangrijk. En soms vraagt dat om aandacht op maat. Bij FNO mag ik daaraan meewerken door de communicatie van de verschillende programma’s te coördineren en dat vind ik fantastisch! Van mij mag je veel vrolijkheid en creativiteit verwachten."

  06 575 401 82

  lonneke.vanwijk@fnozorgvoorkansen.nl

 • Lotte Frans

  Senior programmasecretaris

  "Bij een psychische kwetsbaarheid is het voorkomen van psychische problematiek en het mee kunnen doen in de maatschappij belangrijk. Met het programma GeestKracht zet ik mij in voor de mentale gezondheid van jongvolwassenen."

  06 168 034 92

  lotte.frans@fnozorgvoorkansen.nl

 • Marco Florijn

  Programmaleider

  "Vanuit Jongeren INC ondersteunen we jongeren die net een zetje in de rug nodig hebben om hun talenten tot hun recht te laten komen. De ervaringen van jongeren zijn het startpunt en mét hen en het programmateam zetten we mooie stappen."

  06 515 313 10

  marco.florijn@fnozorgvoorkansen.nl

 • Monique Schrijver

  Programmaleider

  "Het voorkómen van ziekte en gezond blijven hebben altijd centraal gestaan in mijn loopbaan. Eerst als beleidsmedewerker in de thuiszorg en in een verpleeghuis en later als campagne- en teamleider bij het Diabetes Fonds. Bij FNO's Gezonde Toekomst Dichterbij werk ik met hart en ziel aan het verminderen van gezondheidsachterstanden."

  06 826 876 10

  monique.schrijver@fnozorgvoorkansen.nl

 • Peter Frankhuizen

  Hoofd financiën

  "Ik wil met mijn werk graag iets betekenen voor mensen met een kwetsbare gezondheid, die door omstandigheden niet dezelfde kansen hebben gehad als ik."

  085 040 32 60

  peter.frankhuizen@fnozorgvoorkansen.nl

 • Rik Nijskens

  Programma-ondersteuner

  "Ik wil bij Jongeren INC graag mijn skills en ervaringsdeskundigheid inzetten om jongeren met een chronische aandoening de kans te geven naar wens en vermogen mee te doen in een inclusieve maatschappij. De meeste kracht put ik uit het samen met jongeren werken aan impact, door hen te verenigen, te vertegenwoordigen en een stem te geven."

  06 579 683 10

  rik.nijskens@fnozorgvoorkansen.nl

 • Roxana König

  Communicatieadviseur

  "Iedereen heeft recht op gelijke kansen, met of zonder een beetje hulp. Ik ben blij dat ik bij FNO iets kan bijdragen aan een inclusieve samenleving."

  06 121 024 06

  roxana.konig@fnozorgvoorkansen.nl

 • Tamar Shahinian

  Programma-ondersteuner

  "Een gezond NU toegankelijk maken voor iedereen, daar gaat mijn vlammetje van branden."

  06 302 468 45

  tamar.shahinian@fnozorgvoorkansen.nl

 • Taruni Bhagwandin

  Programmasecretaris

  "Alle jongvolwassenen met psychische kwetsbaarheden kunnen op hun eigen manier krachtig (blijven) meedoen in de maatschappij; dat is de droom van het programma GeestKracht. Ik draag er graag aan bij om deze droom te realiseren!"

  06 826 890 22

  taruni.bhagwandin@fnozorgvoorkansen.nl

 • Wendy van Hal

  Programmalijn manager

  "Via Jongeren INC zet ik me in voor meer toekomstperspectief voor jongeren met een chronische aandoening. Wat zou het mooi zijn als de jongeren naar wens en vermogen kunnen meedoen in een inclusieve samenleving!"

  06 526 411 82

  wendy.vanhal@fnozorgvoorkansen.nl