Werken bij

Werken bij FNO: vacatures

Er zijn op dit moment geen vacatures.

Stageplaatsen

Als stagiair bij FNO leer je het werk in de praktijk kennen. Maar ook wij hebben er wat aan: stagiairs kijken met een frisse blik naar hoe FNO werkt en daar leren we van. We bieden meeloop- en onderzoeksstages. Stages duren bij ons drie maanden tot een jaar.

Wil je stage lopen bij FNO? Stuur dan een e-mail naar info@fnozorgvoorkansen.nl. Geef aan waarom je graag stage bij ons loopt, welk soort stage je voor je ziet, en wat je – vanuit je opleiding – voor FNO wil betekenen.

Open sollicitaties

Wil je werken bij FNO? Stuur ons een open sollicitatie per mail naar info@fnozorgvoorkansen.nl. We zien jouw motivatie en CV graag tegemoet.

Beloningsbeleid

FNO heeft een eigen personeelsreglement. De structuur en de hoogte van het salaris van de directeur/bestuurder sluiten aan bij de gedragscode van de FIN en vallen binnen de ‘Richtlijn beloning van directeuren van Goede Doelen Nederland’.

Leden van de raad van toezicht krijgen een vaste onkostenvergoeding per jaar.

Medewerkers

Bij FNO werken een stuk of 25 mensen aan het vergroten van kansen op meer gezondheid, kwaliteit van leven en toekomstperspectief. We doen dit binnen vier programma’s: Samen Kansrijk en Gezond, Jongeren INC, GeestKracht en Klein Geluk. Elk programma heeft een programmateam: een programmaleider en een of meer programmamedewerkers. FNO heeft ook een bureauteam dat zorgdraagt voor financiën, administratie en communicatie. De dagelijkse leiding ligt bij de directeur/bestuurder.