Werken bij

Werken bij FNO: vacatures

Ons programma Klein Geluk is op zoek naar een enthousiaste programmaondersteuner.

Ons programma GeestKracht is op zoek naar een maatschappelijk beleidsbeïnvloeder.

Stageplaatsen

FNO biedt meeloop- en onderzoeksstages van drie maanden tot een jaar. Wil je stage lopen bij ons? Mail naar info@fnozorgvoorkansen.nl. Geef aan waarom je graag stage bij ons loopt, welk soort stage je voor je ziet, en wat je – vanuit je opleiding – voor FNO wil betekenen.

Open sollicitaties

Wil je werken bij FNO? Stuur ons een open sollicitatie per mail naar info@fnozorgvoorkansen.nl. We zijn erg benieuwd naar jouw motivatie en CV.

Beloningsbeleid

FNO heeft een eigen personeelsreglement. De structuur en de hoogte van het salaris van de directeur/bestuurder sluiten aan bij de gedragscode van de FIN en vallen binnen de ‘Richtlijn beloning van directeuren van Goede Doelen Nederland’.

Leden van de raad van toezicht krijgen een vaste onkostenvergoeding per jaar.

Medewerkers

Bij FNO werken een stuk of 25 mensen aan het vergroten van kansen op meer gezondheid, kwaliteit van leven en toekomstperspectief. We doen dit binnen vijf programma’s. Elk programma heeft een programmateam: een programmaleider en een of meer programmamedewerkers. FNO heeft ook een bureauteam dat zorgdraagt voor financiën, administratie en communicatie. De dagelijkse leiding ligt bij de directeur/bestuurder.