Afgeronde programma’s

Afgeronde programma's van FNO

Benieuwd naar de afgeronde programma’s van FNO? Bekijk hier de resultaten van Jongeren INC, Zorg én Perspectief, Klein Geluk II en I, Gezonde Toekomst Dichterbij en Meer Veerkracht, Langer Thuis.

Jongeren INC

Afgerond in 2023

‘Jongeren met een chronische aandoening of beperking kunnen naar wens en vermogen meedoen in een inclusieve samenleving.’ Dat was het doel van ons programma Jongeren INC. Want de 1,3 miljoen jongeren met een chronische aandoening of beperking willen net zo actief meedoen en meetellen als iedereen.

Klein Geluk II

Afgerond in 2022

Met Klein Geluk II wilden we de kwaliteit van leven van mensen met een langdurige beperking op het vlak van gezondheid vergroten. Het programma ondersteunde activiteiten die bijdragen aan eigen regie, sociale participatie of welbevinden. De behoefte van de mensen zelf stond altijd centraal.

Gezonde Toekomst Dichterbij

Afgerond in 2020

Kansen vergroten van gezinnen in achterstandssituaties. Dat wilden we met het programma Gezonde Toekomst Dichterbij. Verkleinen van gezondheidsachterstanden is complex, maar het kán wel.

Zorg én Perspectief

Afgerond in 2019

Zorg én Perspectief (ZeP) wilde het verschil in maatschappelijk perspectief verkleinen tussen jongeren met een chronische aandoening en hun gezonde leeftijdgenoten. De kracht van deze jongeren en hun ontwikkeling stonden centraal.

Meer Veerkracht, Langer Thuis

Afgerond in 2019

Een beweging op gang brengen, dat is wat we met Meer Veerkracht, Langer Thuis wilden bereiken. Een beweging die op termijn een duurzaam effect heeft op de veerkracht en kwaliteit van leven van ouderen.

Klein Geluk I

Afgerond in 2017

Met Klein Geluk I hebben we kleinere, welzijnsgerelateerde projecten gefinancierd die een positieve invloed hebben op de kwaliteit van leven van mensen die langdurig afhankelijk zijn van intensieve zorg.