Samen Kansrijk en Gezond

Ben of ken jij echt iemand voor ons Gezinspanel?

Het verhaal van Lisette

‘Ik heb wel gedacht: wie wil mijn verhaal horen? Ik ben niet in armoede opgegroeid, ben nooit dakloos geweest en heb nooit honger gehad. Dat ik hier een denkfout maakte, daar ben ik inmiddels wel achter. Ellende vergelijken, dat kan eigenlijk niet. Ieders situatie is uniek. En dat is waar ik aandacht voor wil.’

Created with Sketch.

Het verhaal van Mohamed

‘Mijn studieachtergrond in Somalië was economie. Nu ben ik maatschappelijk werker. Ik vind het fijn om iets terug te doen voor de maatschappij. Als Gezinspanel vertegenwoordigen we onze medemensen. We bundelen onze krachten om samen iets te kunnen verbeteren.’

Created with Sketch.

Wie doen mee?

 • 30 oktober 2023

  Gezinnen aan zet

 • 7 september 2023

  Gezinnen doen oproep aan politiek

 • 20 juli 2023

  Vacature: Duo-voorzitter gezinspanel van ervaringsdeskundigen

Blijf op de hoogte van nieuws en activiteiten

Bekijk de video's

 • Wat is Samen Kansrijk en Gezond?

 • Het verhaal van Risma

Contact

Katinka Visscher

Programmaleider

06 145 363 37

katinka.visscher@fnozorgvoorkansen.nl

Lisette Groeneveld

Duo-voorzitter Gezinspanel

06 820 981 38

lisette.groeneveld@fnozorgvoorkansen.nl

Eline Schievink

Duo-voorzitter Gezinspanel

06 454 842 99

eline.schievink@fnozorgvoorkansen.nl

Daan Molewijk

Trainee

06 124 186 65

daan.molewijk@fnozorgvoorkansen.nl

Matthijs Zwier

Sparringpartner veranderopgave

06 423 456 13

matthijs.zwier@fnozorgvoorkansen.nl

Erik Hendriks

Strategisch adviseur onderzoek

06 452 589 17

erik.hendriks@fnozorgvoorkansen.nl

Veelgestelde vragen

Bekijk alle veelgestelde vragen van dit programma