Verhalen

Kom in beweging en blijf zitten

  • Bekijk het filmpje

Meer verhalen van Klein Geluk

Bepaalde materialen, dagbesteding, evenementen of meer eigen regie en participatie. Ze kunnen van groot belang zijn in het leven van iemand met een langdurige beperking op het vlak van gezondheid. Bekijk het in deze filmpjes van een selectie van onze projecten.

Het verhaal van Mohamed

‘Mijn studieachtergrond in Somalië was economie. Nu ben ik maatschappelijk werker. Ik vind het fijn om iets terug te doen voor de maatschappij. Als Gezinspanel vertegenwoordigen we onze medemensen. We bundelen onze krachten om samen iets te kunnen verbeteren.’

Created with Sketch.

Het verhaal van Astrid

‘Generatiearmoede vind ik iets anders dan “nieuwe armoede”. Daar zie je dat mensen een bepaalde basis hebben, vaardigheden hebben meegekregen, zoals goed onderwijs en kunnen sparen. Ik kom echt uit een dysfunctioneel gezin.’

Created with Sketch.

Meer verhalen van het Gezinspanel

Het Gezinspanel van het programma Samen Kansrijk en Gezond bestaat uit mensen die weten hoe het is om in een lastige situatie te leven. Bijvoorbeeld door armoede, geldstress of iets anders. Waardoor ze niet (helemaal) kunnen of konden meedoen in de samenleving. Wil je hen leren kennen? Ze stellen zich graag aan je voor!

Het verhaal van Noaz

  • Bekijk de video

Meer verhalen van Team GeestKracht

Team GeestKracht brengt onder woorden waar jongvolwassenen met een psychische kwetsbaarheid tegenaan lopen. Het team denkt mee over oplossingen, geeft advies over het programma, stelt een lobby-agenda op en voert deze uit. Wil je hen beter leren kennen? Ze stellen zich graag aan je voor!