Verhalen

De verhalen van Leon, Hannah, Ghermay en Josephine

Meer verhalen van Team GeestKracht

Het panel van ervaringsdeskundigen, Team GeestKracht, brengt onder woorden waar jongvolwassenen met een psychische kwetsbaarheid tegenaan lopen, denkt mee over oplossingen, geeft advies over het programma, stelt een lobby-agenda op en voert deze uit. Wil je hen beter leren kennen? Ze stellen zich graag aan je voor!

Het verhaal van Lotte

‘Een inclusieve samenleving hoeft niet zo moeilijk te zijn.’ – Lotte van der Linden, directeur van JongPIT

Created with Sketch.

Het verhaal van Bart

‘Talentvolle jongeren begeleiden we naar een gave baan.’ – Bart de Bart, oprichter en voorzitter van SWOM

Created with Sketch.

Meer verhalen van Jongeren INC

‘Jongeren met een chronische aandoening of beperking kunnen naar wens en vermogen meedoen in een inclusieve samenleving.’ Dat is het doel van het programma Jongeren INC. Lees in de verhalen van jongeren met een chronische aandoening hoe hun leven is, waar zij tegenaan lopen en hoe dit anders kan.

De verhalen van Tineke, Jennifer, Dicky en Chimene

Meer verhalen van Gezonde Toekomst Dichterbij en Samen Kansrijk en Gezond

Kansen vergroten van gezinnen in achterstandssituaties en gezondheidsachterstanden verminderen. Dat wil FNO met de programma’s Gezonde Toekomst Dichterbij en Samen Kansrijk en Gezond. In vijf jaar hebben we al veel verhalen verzameld. Vooral veel prachtige ervaringsverhalen van deelnemers aan onze projecten. Maar ook verhalen van projectleiders en verhalen over armoede en gezondheid door generaties heen. Op deze pagina kun je ze allemaal vinden.

Iedereen kan sporten!

Meer verhalen van Klein Geluk

We willen allemaal graag gelukkig zijn. Maar als je tobt met je gezondheid, is geluk niet vanzelfsprekend. Bepaalde materialen, dagbesteding, evenementen, of meer eigen regie en participatie kunnen van groot belang zijn in iemands leven. Bekijk het in deze filmpjes van een selectie van onze projecten.