Verhalen

FrameRunning is een sport

Meer verhalen van Klein Geluk

Bepaalde materialen, dagbesteding, evenementen of meer eigen regie en participatie kunnen van groot belang zijn in het leven van iemand met een langdurige gezondheidsbeperking. Bekijk het in deze filmpjes van een selectie van onze projecten.

Meer verhalen van Team GeestKracht

Team GeestKracht brengt onder woorden waar jongvolwassenen met een psychische kwetsbaarheid tegenaan lopen, denkt mee over oplossingen, geeft advies over het programma, stelt een lobby-agenda op en voert deze uit. Wil je hen beter leren kennen? Ze stellen zich graag aan je voor!

Maak kennis met Lotte

‘Een inclusieve samenleving hoeft niet zo moeilijk te zijn.’ – Lotte van der Linden, directeur van JongPIT

Created with Sketch.

Maak kennis met Bart

‘Talentvolle jongeren begeleiden we naar een gave baan.’ – Bart de Bart, oprichter en voorzitter van SWOM

Created with Sketch.

Meer verhalen van Jongeren INC

‘Jongeren met een chronische aandoening of beperking kunnen naar wens en vermogen meedoen in een inclusieve samenleving.’ Dat is het doel van het programma Jongeren INC. Ontdek van jongeren met een chronische aandoening hoe hun leven is, waar zij tegenaan lopen en hoe dit anders kan.

Meer verhalen van Gezonde Toekomst Dichterbij en Samen Kansrijk en Gezond

Kansen vergroten van gezinnen in achterstandssituaties en gezondheidsachterstanden verminderen. Dat wil FNO met de programma’s Gezonde Toekomst Dichterbij en Samen Kansrijk en Gezond. In vijf jaar hebben we veel ervaringen verzameld van deelnemers aan onze projecten. En maak ook kennis met projectleiders en lees over armoede en gezondheid door generaties heen.