Verhalen

Het verhaal van Gül

Meer verhalen van Gezonde Toekomst Dichterbij

Kansen vergroten van gezinnen in achterstandssituaties en gezondheidsachterstanden verminderen. Dat wilde FNO met het programma Gezonde Toekomst Dichterbij. In vijf jaar Gezonde Toekomst Dichterbij hebben we veel verhalen verzameld. Vooral veel prachtige ervaringsverhalen van deelnemers aan onze projecten. Maar ook verhalen van projectleiders en verhalen over armoede en gezondheid door generaties heen. Op deze pagina kun je ze allemaal vinden.

FLOOR jongerencoaching

Meer verhalen van Klein Geluk

We willen allemaal graag gelukkig zijn. Maar als je tobt met je gezondheid, is geluk niet vanzelfsprekend. Bepaalde materialen, dagbesteding, evenementen, of meer eigen regie en participatie kunnen van groot belang zijn in iemands leven. Bekijk het in deze filmpjes van een selectie van onze projecten.

Het verhaal van Nynke

‘Iedereen is anders en heeft een eigen verhaal. En dat verhaal is belangrijk om te vertellen.’ Als duovoorzitter van Team GeestKracht zet Nynke zich in om de kansen te vergroten en openheid te creëren voor psychisch kwetsbare jongvolwassenen.

Meer verhalen van Team GeestKracht

Het panel van ervaringsdeskundigen, Team GeestKracht, brengt onder woorden waar jongvolwassenen met een psychische kwetsbaarheid tegenaan lopen, denkt mee over oplossingen, geeft advies over het programma, stelt een lobby-agenda op en voert deze uit. Wil je hen beter leren kennen? Ze stellen zich graag aan je voor!