Verhalen

Kom in beweging en blijf zitten

  • Bekijk het filmpje

Meer verhalen van Klein Geluk

Bepaalde materialen, dagbesteding, evenementen of meer eigen regie en participatie. Ze kunnen van groot belang zijn in het leven van iemand met een langdurige beperking op het vlak van gezondheid. Bekijk het in deze filmpjes van een selectie van onze projecten.

Het verhaal van Imre

Imre groeide op in armoede. ‘De jaren die ik en mijn moeder hebben meegemaakt, gun ik niemand. Die mensen wil ik helpen.’ Imre versterkt ons Gezinspanel met de ervaringen die hij opdeed als kind.

Created with Sketch.

Het verhaal van Astrid

‘Generatiearmoede vind ik iets anders dan “nieuwe armoede”. Daar zie je dat mensen een bepaalde basis hebben, vaardigheden hebben meegekregen, zoals goed onderwijs en kunnen sparen. Ik kom echt uit een dysfunctioneel gezin.’

Created with Sketch.

Meer verhalen van het Gezinspanel

Het Gezinspanel van het programma Samen Kansrijk en Gezond bestaat uit mensen die weten hoe het is om in een lastige situatie te leven. Bijvoorbeeld door armoede, geldstress of iets anders. Waardoor ze niet (helemaal) kunnen of konden meedoen in de samenleving. Wil je hen leren kennen? Ze stellen zich graag aan je voor!

Inclusief onderwijs

  • Bekijk de video

Meer verhalen van Jongeren INC

‘Jongeren met een chronische aandoening of beperking kunnen naar wens en vermogen meedoen in een inclusieve samenleving.’ Dat is het doel van het programma Jongeren INC. Ontdek van jongeren met een chronische aandoening hoe hun leven is, waar zij tegenaan lopen en hoe dit anders kan.

Het verhaal van Noaz

  • Bekijk de video

Meer verhalen van Team GeestKracht

Team GeestKracht brengt onder woorden waar jongvolwassenen met een psychische kwetsbaarheid tegenaan lopen. Het team denkt mee over oplossingen, geeft advies over het programma, stelt een lobby-agenda op en voert deze uit. Wil je hen beter leren kennen? Ze stellen zich graag aan je voor!