Afgelopen jaar ben ik afgestudeerd van mijn opleiding International Leisure Management in Breda. De laatste jaren van mijn studie heb ik gewerkt in de bioscoop in Eindhoven en nu ook werkzaam als programma-ondersteuner van Jongeren INC (eerder van ZeP) bij FNO.

Sinds 2015 maak ik deel uit van het Jongerenpanel. Het is enorm gaaf om onderdeel te zijn van deze krachtige groep jongeren. De projectbezoeken, panelvergaderingen en onderzoeken zijn altijd erg interessant en leuk. Het mooiste wat ik tot nu toe heb mogen doen, is in gesprek gaan met de politiek om ook op die manier de problematiek voor jongeren met een chronische aandoening aan te kaarten.

"Het is enorm gaaf om bij deze krachtige groep jongeren te horen."

Het Jongerenpanel heeft jou nodig!

Ben jij tussen de 15 en 25 jaar, heb je een chronische aandoening en wil je je inzetten voor alle jongeren met een chronische aandoening in Nederland? Meld je dan aan voor het Jongerenpanel Zorg én Perspectief!

Het Jongerenpanel bestaat uit jongeren met verschillende achtergronden en verschillende aandoeningen. Wat ons bindt is dat we er allemaal voor willen zorgen dat het dagelijkse leven makkelijker wordt voor jongeren met een chronische aandoening. Het verschil in maatschappelijke participatie tussen jongeren met een chronische aandoening en gezonde leeftijdsgenoten maken we samen kleiner.

Wie zijn de andere leden?