Ik ben tweedejaars student Kunst & Economie. Vanaf mijn achttiende lijd ik aan epilepsie. Dagelijks heb ik last van de bijwerkingen van mijn medicatie. Daarnaast heb ik vanaf mijn veertiende een glutenintolerantie. Mijn omgeving was heel meewerkend, maar toch had ik het gevoel dat ik niet altijd begrepen werd.

Mijn zus attendeerde mij op het Jongerenpanel. Een plek waar ik mijn ei kwijt kan en mensen kan helpen met mijn kennis en ervaringen. Met het Jongerenpanel wil ik jongeren laten inzien wat zij op eigen kracht kunnen bereiken. Vanuit het Jongerenpanel dragen we echt bij aan het uit de weg ruimen van problemen op school, werk en in de zorg.

Deelname aan het Jongerenpanel heeft me ook veel over mijzelf geleerd en me meer zelfvertrouwen gebracht, iets wat ik andere jongeren ook gun. De kracht van het panel is groter dan ik ooit had gedacht!

"De kracht van het panel is groter dan ik ooit had gedacht!"

Het Jongerenpanel heeft jou nodig!

Ben jij tussen de 15 en 25 jaar, heb je een chronische aandoening en wil je je inzetten voor alle jongeren met een chronische aandoening in Nederland? Meld je dan aan voor het Jongerenpanel Zorg én Perspectief!

Het Jongerenpanel bestaat uit jongeren met verschillende achtergronden en verschillende aandoeningen. Wat ons bindt is dat we er allemaal voor willen zorgen dat het dagelijkse leven makkelijker wordt voor jongeren met een chronische aandoening. Het verschil in maatschappelijke participatie tussen jongeren met een chronische aandoening en gezonde leeftijdsgenoten maken we samen kleiner.

Wie zijn de andere leden?