Samen met mijn kat woon ik in een studio in Utrecht. Ik heb Sociale Geografie & Planologie gestudeerd aan de Universiteit Utrecht. Helaas viel de studie niet te combineren met mijn hersenletsel, waardoor ik in mei 2018 heb besloten om voortijdig te stoppen.

Een moeilijke keuze die goed heeft uitgepakt. Zo ben ik nu deelnemer van de Class van de Edwin van der Sar Foundation en sinds juni vorig jaar ook lid van het Jongerenpanel. Daar houd ik mij bezig met het thema werk. Daarnaast volg ik een leergang belangenbehartiging. Hiermee vergroot ik mijn inzetbaarheid voor het Jongerenpanel én werk ik aan mijn eigen lobbydoel: meer erkenning en voorzieningen voor mensen met overprikkelingsproblematiek.

"Belangenbehartiging op het gebied van werk is hard nodig."

Het Jongerenpanel heeft jou nodig!

Ben jij tussen de 15 en 25 jaar, heb je een chronische aandoening en wil je je inzetten voor alle jongeren met een chronische aandoening in Nederland? Meld je dan aan voor het Jongerenpanel Zorg én Perspectief!

Het Jongerenpanel bestaat uit jongeren met verschillende achtergronden en verschillende aandoeningen. Wat ons bindt is dat we er allemaal voor willen zorgen dat het dagelijkse leven makkelijker wordt voor jongeren met een chronische aandoening. Het verschil in maatschappelijke participatie tussen jongeren met een chronische aandoening en gezonde leeftijdsgenoten maken we samen kleiner.

Maak kennis met de andere leden!