Mijn opleiding en achtergrond liggen in de zorg, maar door mijn ziekte werd dit werk te intensief.

Veel jongeren met een beperking lopen tegen dezelfde problemen aan in het dagelijks leven. Niet iedereen heeft echter de kans, energie of het vermogen om zich hard te maken voor zijn belangen. Daarom vind ik het belangrijk om ‘onze’ groep een stem te geven! Ik zit nu al een aantal jaar in het Jongerenpanel en met net zoveel plezier en motivatie als in het begin! We zijn hard op weg om een échte erkende partner te worden voor de diverse partijen in het veld.

Mijn interesse voor politiek is door mijn deelname aan het Jongerenpanel aangewakkerd. Hierdoor heb ik besloten mij verkiesbaar te stellen tijdens de gemeenteraadsverkiezingen in maart 2018, en met succes! Nu ben ik raadslid in de gemeente Katwijk en pak ik alles op rondom het sociaal domein.

"We zijn hard op weg een erkende partner te worden voor partijen."

Het Jongerenpanel heeft jou nodig!

Ben jij tussen de 15 en 25 jaar, heb je een chronische aandoening en wil je je inzetten voor alle jongeren met een chronische aandoening in Nederland? Meld je dan aan voor het Jongerenpanel Zorg én Perspectief!

Het Jongerenpanel bestaat uit jongeren met verschillende achtergronden en verschillende aandoeningen. Wat ons bindt is dat we er allemaal voor willen zorgen dat het dagelijkse leven makkelijker wordt voor jongeren met een chronische aandoening. Het verschil in maatschappelijke participatie tussen jongeren met een chronische aandoening en gezonde leeftijdsgenoten maken we samen kleiner.

Maak kennis met de andere leden!