Werken bij

Vacature Programmasecretaris Jongeren INC

Het FNO-programma Jongeren INC heeft de missie dat jongeren met een chronische aandoening naar wens en vermogen kunnen meedoen in een inclusieve samenleving. Wil jij hier een bijdrage aan leveren? Solliciteer dan op onze vacature Programmasecretaris Jongeren INC.

Stageplaatsen

Stage lopen bij FNO kan. Als stagiair leer je het werk in de praktijk kennen. Maar ook wij als FNO hebben er wat aan. Stagiairs kijken met een frisse blik naar hoe FNO werkt en daar leren we van. We bieden meeloop- en onderzoeksstages. Stages duren bij ons minimaal drie maanden en maximaal een jaar.

Wil je stage lopen bij FNO? Stuur dan een e-mail naar info@fnozorgvoorkansen.nl. Geef aan waarom je graag stage bij ons loopt, welk soort stage je voor je ziet, en wat je – vanuit je opleiding – voor FNO zou willen betekenen.

Open sollicitaties

Stuur een mail naar info@fnozorgvoorkansen.nl. We zien graag je bondige, originele motivatie en uitgebreid CV tegemoet. Wij nodigen je uit voor een kennismakingsgesprek of bewaren jouw gegevens tot er een relevante functie vrijkomt. Je ontvangt daarvan altijd bericht.

Beloningsbeleid

FNO heeft een eigen personeelsreglement. De structuur en de hoogte van de bezoldiging van de directeur/bestuurder sluit aan bij de gedragscode van de FIN en valt binnen het kader ‘Richtlijn beloning van directeuren van Goede Doelen Nederland’. De niet-uitvoerend voorzitter en bestuursleden van het fonds ontvangen een vaste vergoeding per jaar voor hun tijd, aangevuld met een onkostenvergoeding per vergadering.