Doe mee met Jongerenbelang in Beweging

Datum

1 april 2020

Meld je aan voor dé leergang voor jonge belangenbehartigers

Wil je met jouw visie bijdragen aan positieve verandering? Met de juiste kennis en tools actief worden in de politiek-maatschappelijke arena? Meld je aan voor de leergang Jongerenbelang in Beweging. In deze leergang geeft de Public Affairs Academie in samenwerking met FNO jonge belangenbehartigers de kennis en vaardigheden in handen om hún belang effectief in beweging te brengen. Augustus 2020 start de vijfde editie. Meld jij je aan?

Voor wie?

Jongerenbelang In Beweging is bedoeld voor jongeren van 18-25 jaar die actief zijn als belangenbehartiger bij een organisatie. Als deelnemer verwerf je de tools om actief invloed te hebben in jongerenpanels, adviesraden, raden van toezicht, gemeente- of jeugdraden en belangenorganisaties.

Hoe?

In de leergang laten deskundigen je kennismaken met een breed scala aan onderwerpen: van politiek en lobby tot strategievorming en framing. Met vaste trainers en externe sprekers verdiep je je kennis en werk je aan je vaardigheden tijdens trainingsdagen én werkbezoeken aan bijvoorbeeld de Tweede Kamer, een politieke redactie of een raadsvergadering. De leergang duurt bijna een half jaar met een tijdsbeslag van gemiddeld twee dagen per maand.

Meedoen?

Stuur je CV en motivatiebrief voor 15 juli naar FNO en de Public Affairs Academie: jongereninc@fnozorgvoorkansen.nl en jasmijn@pa-academie.nl. Voor de planning van de leergang houden we de actualiteiten in de gaten.

Meer informatie?

Kijk op de website van de Public Affairs Academie.