Resultaten Gezonde Toekomst Dichterbij

Gezonde Toekomst Dichterbij werkte vanaf 2015 aan het verbeteren van de gezondheid van gezinnen in achterstandssituaties. Verkleinen van gezondheidsachterstanden is complex, omdat er samenhang en wisselwerking is tussen leefstijl en de omstandigheden van gezinnen. Maar het kán wel. Wat hebben we hierover geleerd en hoe breng je dit in praktijk?

Bekijk de resultaten (pdf)

Evaluatierapport Gezonde Toekomst Dichterbij

Vanaf voorjaar 2016 voerden Wageningen University & Research (WUR) en het Verwey-Jonker instituut in opdracht van FNO een overkoepelend evaluatieonderzoek uit van het programma Gezonde Toekomst Dichterbij. Het onderzoeksrapport van dit evaluatieonderzoek is nu te downloaden.

Lees de evaluatie (pdf)

Onderzoek stoppen-met-rokeninterventies

IVO, Trimbos-instituut en Amsterdam UMC deden met cofinanciering van Gezonde Toekomst Dichterbij onderzoek naar stoppen-met-rokeninterventies voor mensen met een lagere sociaaleconomische positie om te achterhalen wat werkzame elementen zijn.

Download het onderzoeksrapport (pdf)

Download de factsheet (pdf)

Logo Gezonde Toekomst Dichterbij

Download hier het logo van Gezonde Toekomst Dichterbij:

Logo Gezonde Toekomst Dichterbij (jpg)

Heb je een speciaal format nodig, bijvoorbeeld voor drukwerk of voor een gekleurde ondergrond (transparant)? Mail dan naar communicatie@fnozorgvoorkansen.nl.