'VR-belevenis'

VR-belevenis

Omschrijving

Met de VR-belevenis wil SportService Zwolle mensen met een beperking een onvergetelijke en unieke belevenis geven. In VR is een inclusieve wereld aanwezig, waar mensen met een beperking gewoon kunnen meedoen. En veel VR-games zijn zowel staand als zittend vanuit een (rol)stoel te ervaren.

SportService Zwolle heeft een divers VR-aanbod waaruit je kunt kiezen, zodat er voor iedereen iets passends tussen zit. Sport- en beweegactiviteiten als (tafel)tennis, boksen en voetbal, maar ook 3d-tekenen. Maak een wandeling in een museum of neem een duik onder water en zwem met dolfijnen. Misschien hou je van actie en wil je een achtbaan ervaren? Of ga mee de ruimte in met ISS. Ook samen een VR-belevenis ervaren is mogelijk.

Met de VR-belevenis gaat SportService Zwolle naar de deelnemers toe. Met mobiele VR-sets komen ze op locatie in samenwerking met het revalidatiecentrum, speciaal (basis)onderwijs en zorglocaties.

Doel

​Met de VR-belevenis kunnen mensen met een beperking hun beperking even vergeten. Je kunt dingen ervaren die je in het echte leven wellicht nooit kan doen, maar die wel op je bucketlist staan. En doordat je weet dat het niet echt is, durf je meer. In VR kan iedereen zijn of haar angst overwinnen.

Doordat mensen met een beperking op een gewone manier kunnen deelnemen in VR, gaat er een wereld open zonder drempels of gedoe. En niemand merkt dat je een beperking hebt.

Video

Benieuwd naar de andere activiteiten van Klein Geluk?

Activiteitgegevens

Organisatie

SportService Zwolle

Projectleider

Loes Boetes

Telefoonnummer

06 - 132 031 31

Volg ons

Facebook

Volg ons

Twitter

Volg ons

LinkedIn

Volg ons

Instagram
© 2024 FNO