'VakantieWerkWeek'

VakantieWerkWeek

Omschrijving

Op het terrein van GGNet in Warnsveld wonen psychiatrische patiënten die langdurig in behandeling zijn of die hier tijdens hun kortere behandeling verblijven. Voor veel van hen is het niet haalbaar om op vakantie te gaan. Maar met dit project kunnen 46 patiënten genieten van een gezamenlijke VakantieWerkWeek op Natuurcamping Wientjesvoort-Zuid in Vorden. Een VakantieWerkWeek waarin de deelnemers met elkaar genieten en tegelijkertijd aan de slag gaan.

De camping ligt in de omgeving van het terrein van GGNet en is kleinschalig genoeg om in een relatief beschermde omgeving een geslaagde vakantie te vieren en groot genoeg voor interactie met andere vakantiegangers. Tijdens de vakantie ligt de nadruk op samen zijn, maar ook op werkzaamheden verrichten voor de camping, zoals het (groen)onderhoud, maar ook ondersteuning bij natuur- en milieu-educatie, gericht op duurzaamheid en recycling. Het idee van het project is om de deelnemers mee te geven: iedereen heeft vaardigheden en talenten en wees trots op wat je kan.

Doel

Het doel van dit project is om een vijfdaagse, onvergetelijke vakantieweek te organiseren, waarin patiënten samen optrekken en activiteiten ondernemen.

Activiteitgegevens

Organisatie

GGNet

Projectleider

Jeannette van de Bunte

Telefoonnummer

06 - 535 932 26

Volg ons

Facebook

Volg ons

Twitter

Volg ons

LinkedIn

Volg ons

Instagram
© 2020 FNO