'Omroep VED: voor en door jongeren'

Omroep VED: voor en door jongeren

Omschrijving

Op 13 september 2019 was het zo ver: een langgekoesterde droom kwam uit. De nieuwe studio van Omroep VED werd officieel geopend.

Dagbesteding VED van woon-zorgpark Ermelo staat voor: ‘Voor en Door mensen met een verstandelijke beperking’. Al 9 jaar wordt de omroepstudio gerund door 20 jongeren met passie voor alles wat te maken heeft met (online) radio en tv. Dagelijks maken zij mooie programma’s voor meer dan 1000 fans uit de omgeving in de leeftijd 4-90 jaar.

Neem Rick met artiestennaam DJ Rick Star, een talentvolle producent van populaire radioprogramma’s als ‘De beste zangers van Nederland’ en ‘De middagshow tekenfilmliedjes’. Een ander mooi voorbeeld is het tv-item ‘VED-journaal’, waarin verslag wordt gedaan van alle parknieuwtjes en activiteiten.

Doel

De omroepstudio betekent veel voor de doelgroep. Amusement is voor hen de manier om zich met elkaar te verbinden.

Resultaat

Omroep VED kon verhuizen naar een nieuwe studio, de oude apparatuur vervangen en de boel professionaliseren en moderniseren. Met de nieuwste technieken en software kan Omroep VED nu zijn doelgroep uitbreiden en nog beter aansluiten bij hun wensen en behoeften.

Activiteitgegevens

Organisatie

's Heeren Loo

Projectleider

Rozemarijn Ploos van Amstel

Telefoonnummer

06 - 225 843 54

Volg ons

Facebook

Volg ons

Twitter

Volg ons

LinkedIn

Volg ons

Instagram
© 2024 FNO