'KOPP/KOV aan ZET'

KOPP/KOV aan ZET

Omschrijving

MIND Naasten Centraal doet binnen het project KOPP/KOV aan ZET onderzoek naar de omvang en impact van KOPP/KOV om zo professionals en hulpverleners, maar ook KOPP/KOV zelf en hun omgeving meer inzicht te geven in dit thema. Ook richt het project zich op het versterken van de jongvolwassen KOPP/KOV door het ontwikkelen van aanbod, zoals online modules en het organiseren van fysieke activiteiten (bijvoorbeeld workshops en gespreksgroepen). Daarnaast worden jongvolwassen KOPP/KOV ondersteund en getraind om beter op te komen voor hun belangen bij politici, beleidsmakers en hulpverleners.

MIND Naasten Centraal Young, bestaande uit een groep enthousiaste jongvolwassenen uit de doelgroep, speelt een belangrijke rol binnen KOPP/KOV aan ZET. Zij denken mee over het te ontwikkelen aanbod en brengen dit actief onder de aandacht bij de doelgroep.

Doel

Met MIND Naasten Centraal Young en andere relevante organisaties en platforms (bijvoorbeeld Met Zonder Ouders) wordt een inspirerende en toegankelijke community voor jongvolwassen KOPP/KOV gecreëerd. In deze community vinden zij informatie en ondersteuning, kunnen zij elkaar ontmoeten en versterken en kunnen zij bovenal open en zichzelf zijn. De jongvolwassen KOPP/KOV zijn aan ZET!

Benieuwd naar de andere activiteiten van GeestKracht?

Activiteitgegevens

Organisatie

MIND Naasten Centraal

Projectleider

Sandra Vermeulen

Volg ons

Facebook

Volg ons

LinkedIn

Deze activiteit wordt landelijk uitgevoerd.

© 2024 FNO