'G-Swingo'

G-Swingo

Omschrijving

G-Swingo is een vrolijke en swingende variant van bingo. Bij G-Swingo wordt veel gedanst, een bewegingsvorm waarbij conditie, spierkracht en balans getraind worden. Het is een laagdrempelige manier van bewegen, plezier maken en beleven.

Bij G-Swingo wordt gestart met een warming-up door een beweegcoach. Vervolgens wordt 50 minuten lang G-Swingo gespeeld, een bingovorm zonder cijfers, maar met muziektitels samengesteld door de groep. Deelnemers strepen de muziektitels af op de kaart en moeten tijdens de muziek in beweging blijven. De activiteit wordt afgesloten met een cooling-down.

G-Swingo wordt aangeboden in blokken van 12 weken op verschillende locaties. Daarna kunnen deelnemers doorstromen naar een doorlopende G-Swingo-activiteit. De intentie is dat zorgpersoneel/vrijwilligers zelfstandig de activiteit voortzetten. Daarnaast is de beweegmakelaar van Rijswijk nauw betrokken bij het project. Zij zal meerdere keren aanwezig zijn gedurende een reeks om deelnemers eventueel mee te nemen naar andere sporten.

Doel

Door het aanbieden van G-Swingo stimuleert Sportief Plus de deelnemers om in beweging te komen en te blijven.

Benieuwd naar de andere activiteiten van Klein Geluk?

Activiteitgegevens

Organisatie

Sportief Plus

Projectleider

Jaleesa Lubis

Telefoonnummer

06 - 536 099 61

Volg ons

LinkedIn
© 2024 FNO