'Een kansrijke carrière voor alle jongeren'

Een kansrijke carrière voor alle jongeren

Omschrijving

Members van de Buzinezzclub en Werkclub krijgen alle support die zij nodig hebben om stappen te zetten op de arbeidsmarkt. De organisaties begeleiden de members intensief, waarbij deelnemers zelf aan zet blijven. Ze volgen training op allerlei thema’s, krijgen een-op-een-coaching en stellen een persoonlijk toekomstplan op. Die aanpak werkt: veel members maken dankzij de Clubs carrière door heel Nederland.

Doel

FNO’s Jongeren INC ambieert een inclusieve arbeidsmarkt. De Buzinezzclub en Werkclub dragen hier direct aan bij door mensen met afstand tot de arbeidsmarkt een leven lang persoonlijk te coachen naar een betere positie op de arbeidsmarkt.

Gesteund door FNO gaan de clubs ook meer dan 500 jongeren met een chronische aandoening begeleiden. Zij krijgen persoonlijke coaching, training en ondersteuning bij het maken van stappen op de arbeidsmarkt. Deze members, hun coaches, werkgevers en partners vormen gezamenlijk een snelgroeiende beweging, die zorgdraagt voor inclusiviteit op de arbeidsmarkt van de 21e eeuw.

Video

Activiteitgegevens

Organisatie

Buzinezzclub & Werkclub

Projectleider

Leo van Loon

Telefoonnummer

010 - 414 02 90

Volg ons

Facebook

Volg ons

LinkedIn

Volg ons

Instagram

Deze activiteit wordt landelijk uitgevoerd.

© 2024 FNO