'Een groen plein voor iedereen!'

Een groen plein voor iedereen!

Omschrijving

In het project ‘Een groen plein voor iedereen!’,  krijgt het schoolplein van De Twijn en De Ambelt in Zwolle een make-over. Mede dankzij een bijdrage van Klein Geluk wordt er een fijne plek gecreëerd waar iedereen zich op zijn gemak voelt.

De financiering wordt gebruikt om een nieuwe schommel en een gezellige, toegankelijke picknicktafel aan te schaffen. Deze toevoegingen zijn gekozen op basis van de wensen van de leerlingen en gaan het plein een stuk aangenamer maken.

Doel

Het doel van het project is het herinrichten en vergroenen van het schoolplein van De Twijn en De Ambelt in Zwolle. De wens is om een veilige, vertrouwde en groene omgeving te creëren waar iedereen kan bewegen en ontspannen. Het project richt zich specifiek op leerlingen met extra ondersteuningsbehoeften. Door het plein veiliger en toegankelijker te maken, bevordert het de participatie, het welbevinden en de gezondheid van de leerlingen. Bovendien worden de leerlingen actief betrokken bij het ontwerpen en inrichten van het plein, wat bijdraagt aan hun gevoel van eigenaarschap en verantwoordelijkheid.

Benieuwd naar de andere activiteiten van Klein Geluk?

Activiteitgegevens

Organisatie

VSO De Twijn & De Ambelt Hengeveld College (OOZ)

Projectleider

Joyce van Dam - van Gurp

© 2024 FNO