'Dreamliner schommel'

Dreamliner schommel

Omschrijving

Samen met haar cliënten, ouders, verzorgers en de begeleiders binnen de woongroepen is dagbesteding Signin tot de conclusie gekomen dat een grote dubbele schommel met zowel een Dreamliner-zitje als een gewoon zitje, een mooie aanvulling zal zijn binnen haar dagbesteding.

De doelgroep is heel divers: er wordt begeleiding geboden aan cliënten met verschillende niveaus en beperkingen. Een schommel kan door álle cliënten gebruikt worden. Het levert voor iedereen veel plezier en ontspanning op. Daarnaast worden cliënten uitgedaagd elkaar te helpen door het duwen van de Dreamliner. Voor de meest beperkte cliënten is het belevingsaspect van de schommel ook van grote toegevoegde waarde: bijvoorbeeld het voelen van de wind en het ervaren van de schommelende beweging.

Al met al is de realisatie van de schommel een investering die een positieve invloed heeft op het sociaal functioneren en het welbevinden van de cliënten.

Doel

Binnen acht maanden kunnen de cliënten van de dagbesteding in Heesch schommelen op de nieuwe schommel.  Dit zal een positieve bijdrage leveren aan hun welbevinden.

Activiteitgegevens

Organisatie

Signin Bleijendijk BV

Projectleider

Maartje Wilke

Telefoonnummer

06 - 111 765 90

Volg ons

Facebook
© 2023 FNO