'Dorpshuis'

Dorpshuis

Omschrijving

Het Dorpshuis van Zozijn heeft ruimtes die op verschillende manieren ingezet kunnen worden. Een van deze manieren is een dagbestedingsplek binnen de regio Oost-Veluwe.  Het Dorpshuis moet landgoed De Lathmer zowel levendiger als meer voorzienend maken. Dat gebeurt onder andere met een horecavoorziening.

Deze horeca is het best te omschrijven als een combinatie van een dorpskantine en een bruin café. Overdag kunnen zowel cliënten als personeel er lunchen en in de namiddag en avond kan er een hapje en drankje genuttigd worden. Zoals het een goede kantine en café betaamt is er ruimte voor sport en spel. De horeca wordt een plek waar cliënten kunnen leren en werken/dagbesteding krijgen. Vóór cliënten, dóór cliënten.

Doel

Het doel van dit project is het creëren van een horeca-dagbestedingsplek waar cliënten kunnen leren en werken en waar verschillende groepen kunnen ontspannen en elkaar ontmoeten. Met het Dorpshuis is deze fysieke plek er. Cliënten en ook leerlingen van de DB-school hebben tal van mogelijkheden om zich op verschillende vlakken te ontwikkelen. Gezien de intensiviteit van de doelgroep is het van belang dat aan te schaffen spullen van goede kwaliteit zijn. Duurzaamheid staat daarbij hoog in het vaandel.

Benieuwd naar de andere activiteiten van Klein Geluk?

Activiteitgegevens

Organisatie

Zozijn

Projectleider

Linda Willems

Telefoonnummer

06 - 154 957 58

Volg ons

Facebook

Volg ons

LinkedIn

Volg ons

Instagram
© 2024 FNO