'Beleef samen de Orchideeënhoeve'

Beleef samen de Orchideeënhoeve

Omschrijving

Coloriet organiseert een dagje uit voor bezoekers van Dagcentrum de Boog, Dagcentrum de Gouden Koets en Dagcentrum Het Pluspunt. De bezoekers, hun mantelzorgers en zorgmedewerkers gaan samen naar de Orchideeënhoeve.

Ongeveer 30 deelnemers en 25 mantelzorgers kunnen de Orchideeënhoeve beleven. De bezoekers van de dagbestedingslocaties worden thuis opgehaald met passend vervoer, zoals een rolstoeltaxi. Met een bus vertrekt iedereen samen naar de Orchideeënhoeve.

Bij aankomst worden de bezoekers welkom geheten met een kopje koffie en een gebakje. Daarna is het tijd voor een rondleiding en kunnen ze rondkijken in een oase van prachtige bloemen en planten.
Het uitje wordt afgesloten met een lunch in de Orchideeënhoeve. Tot slot wordt iedereen met bus en taxi weer teruggebracht naar huis.

Doel

Bezoekers van Coloriet Dagcentrum de Boog, Dagcentrum de Gouden Koets en Dagcentrum Het Pluspunt zijn mensen met geheugenproblematiek. Met dit uitje biedt de organisatie hun een geweldige ervaring en een klein geluksmoment. Met de foto’s van het uitje kijken bezoekers en familie steeds weer terug op een geweldige dag.

‘Samen geven we kleur aan een waardevol leven. Ook met een uitje als dit in een kleurrijke omgeving.’

Activiteitgegevens

Organisatie

Coloriet

Telefoonnummer

0320 - 401 558

Volg ons

Facebook

Volg ons

Twitter

Volg ons

LinkedIn
© 2022 FNO