Home Zorg én Perspectief Kayleigh Heerikhuisen – Jongerenpanel ZéP

Met onze kennis en ervaring kunnen we het verschil maken.

Ik zit momenteel in mijn laatste jaar van Sport & Bewegen en daarna wil ik mijn Fitvak A en judoleraar gaan halen. Ook wil ik misschien mijn eigen bedrijf opzetten.

Ik ben door mijn moeder met het Jongerenpanel in aanraking gekomen. Ik heb zelf een chronische aandoening en vind het belangrijk dat daar aandacht aan besteed wordt. Ik draag graag mijn steentje bij om ervoor te zorgen dat iedereen gelijk behandeld wordt. Binnen het Jongerenpanel respecteren we elkaar hoe we zijn.

Ik wil dat we ons als Jongerenpanel zo veel mogelijk laten zien. Dat we met onze kennis en ervaring de doelen die we hebben gesteld ook bereiken en echt het verschil maken. Een trots moment voor mij was het jaarlijkse symposium van de Club van 100 in 2018 over Werkend Perspectief. We hebben goede gesprekken gehad en werken nu samen aan oplossingen.

Het Jongerenpanel heeft jou nodig!

Ben jij tussen de 15 en 25 jaar, heb je een chronische aandoening en wil je je inzetten voor alle jongeren met een chronische aandoening in Nederland? Meld je dan aan voor het Jongerenpanel Zorg én Perspectief!

Het Jongerenpanel bestaat uit jongeren met verschillende achtergronden en verschillende aandoeningen. Wat ons bindt is dat we er allemaal voor willen zorgen dat het dagelijkse leven makkelijker wordt voor jongeren met een chronische aandoening. Het verschil in maatschappelijke participatie tussen jongeren met een chronische aandoening en gezonde leeftijdsgenoten maken we samen kleiner.

Doe je mee?