Eline van der Meulen – Jongerenpanel ZéP

Home Zorg én Perspectief Eline van der Meulen – Jongerenpanel ZéP

Als ervaringsdeskundige geef ik deze jongeren een stem.

Ik heb een dubbele bachelor in gezondheidswetenschappen en biomedische wetenschappen en werk in het Prinses Maxima Centrum. Ik ben betrokken bij VOX, een netwerk voor survivors van kinderkanker.

Ik heb een hoop dromen, doelen en plannen, maar word hierin beperkt door mijn lichaam. Als baby had ik een zeldzame, agressieve vorm van leukemie. Ik ben hiervan genezen, maar heb er veel gezondheidsproblemen aan overgehouden.

Ik ben trots en dankbaar mezelf lid te mogen noemen van het Jongerenpanel. Als ervaringsdeskundige geef ik een stem aan jongeren die hier niet de mogelijkheid voor krijgen. Ik zet mijn kennis en ervaring op een positieve manier in en verklein zo het gat tussen jongeren met een chronische beperking en gezonde leeftijdsgenoten. De weg is lang, maar het gaat ons lukken!

Het Jongerenpanel heeft jou nodig!

Ben jij tussen de 15 en 25 jaar, heb je een chronische aandoening en wil je je inzetten voor alle jongeren met een chronische aandoening in Nederland? Meld je dan aan voor het Jongerenpanel Zorg én Perspectief!

Het Jongerenpanel bestaat uit jongeren met verschillende achtergronden en verschillende aandoeningen. Wat ons bindt is dat we er allemaal voor willen zorgen dat het dagelijkse leven makkelijker wordt voor jongeren met een chronische aandoening. Het verschil in maatschappelijke participatie tussen jongeren met een chronische aandoening en gezonde leeftijdsgenoten maken we samen kleiner.

Doe je mee?