Vrijwilligersdag Meer Veerkracht, Langer Thuis

 

Als vrijwilliger bent u betrokken bij één van de projecten die gesteund worden vanuit het programma Meer Veerkracht, Langer Thuis van FNO. Eind 2018 wordt dit vierjarig programma afgerond. Zonder de inzet van vrijwilligers kunnen de 126 initiatieven niet bestaan.

Daarom willen wij u graag bedanken door u uit te nodigen voor de Meer Veerkracht, Langer Thuis Vrijwilligersdag. Een feestelijk evenement waarbij betrokken vrijwilligers flink in het zonnetje worden gezet. Wissel ervaringen uit met anderen, doe nieuwe kennis op en neem deel aan diverse leuke activiteiten. Het belooft een prachtige dag te worden!

Datum:           dinsdag 25 september 2018
Locatie:           De Rijtuigenloods te Amersfoort
Tijden:            Ontvangst 10.45 uur, aanvang 11.15 uur, Einde 16.00 uur


Wat kunt u verwachten?
We starten de dag met een bruisende opening van 11.15-12.00 uur gehost door niemand minder dan Anita Witzier!

Daarna bieden we u een lekkere lunch aan en kunt u struinen over een gezellig marktje met onder andere massagestoelen, kleuradvies, projecten van Meer Veerkracht, Langer Thuis, BeterOud, filmladder, visagie, nagelstudio, complimentenmeisjes, kleine doe-activiteiten en diverse informatiekraampjes.

Vervolgens zijn er twee workshoprondes waarbij u zich kunt inschrijven voor diverse workshops net waar u zelf zin in heeft. We hebben zowel inhoudelijke als fun- en creatieve workshops. De inhoudelijke workshops zijn onder andere fondsenwerving, grenzen stellen als vrijwilliger, mantelzorger/vrijwilliger in balans, toetsingskader BeterOud, samenwerking tussen vrijwilligers en professionals, Vitality clubs en “Aller ogen zijn gericht op Kwatta” een manier om verhalen te vertellen. Denk bij de fun- en creatieve workshops aan muziek, kunst en bewegen. Voor het doorgeven van de keuze voor de workshops ontvangt na inschrijving voorafgaand aan de dag nog een e-mail met instructies.

Volgt u liever geen workshop? Struin dan over de markt, bezoek een film of laat u verwennen. Om 15.30 uur sluiten we de dag gezamenlijk af en gaat u naar huis met een klein cadeautje.


Bereikbaarheid
De Rijtuigenloods bevindt zich op 5 minuten lopen van Amersfoort Centraal Station op het terrein ‘de Wagenwerkplaats’. Met de auto is deze evenementenlocatie uitstekend bereikbaar via uitvalswegen A28 en A1. Wie De Rijtuigenloods met de auto bezoekt kan gratis parkeren op eigen terrein. Er zijn laadpalen aanwezig voor elektrische auto’s.

Adresgegevens: Terrein ‘De Wagenwerkplaats’, Piet Mondriaanplein 61, 3812 GZ Amersfoort
Download hier de routebeschrijving naar De Rijtuigenloods.


Aanmelden & vragen?
Klik op onderstaande knop om u aan te melden.

 

Nadat u zich heeft aangemeld houden wij u op de hoogte over het programma. Na de zomer ontvangt u van ons een mail met aanvullende informatie en de mogelijkheid u op te geven voor verschillende workshops en uw dieetwensen e.d. door te geven.

Heeft u in de tussentijd nog vragen? Stuur dan een e-mail naar meerveerkrachtlangerthuis@fondsnutsohra.nl tav. Tabitha Lamers of stel de vraag aan uw projectleider.


Over Meer Veerkracht, Langer Thuis
Meer Veerkracht, Langer Thuis is één van de vier programma’s van FNO en wil een beweging op gang brengen die alleenstaande, thuiswonende ouderen met een beperking, in staat stelt zo lang mogelijk zelfstandig en op een prettige manier thuis te wonen. Dit doen we door in te zetten op de thema’s bewegen en meedoen, omdat dit belangrijke leefgebieden zijn die ook op langere termijn bijdragen aan zelfstandigheid. We stimuleren vernieuwing en helpen succesvolle aanpakken verder te verspreiden. Dit doen we onder andere door het ondersteunen van 126 initiatieven verspreidt over Nederland. Voor meer informatie kunt u kijken op onze website.

Over FNO
FNO is een vermogensfonds dat zich inzet voor kwetsbare groepen in onze samenleving. Wij willen de kansen vergroten van mensen met een beperking of chronische aandoening om volwaardig aan de maatschappij mee te kunnen doen. Voor meer informatie kunt u kijken op onze website.