Monique

De afgelopen jaren heb ik met veel plezier gewerkt aan het verminderen van sociaaleconomische gezondheidsachterstanden bij gezinnen in het programma Gezonde Toekomst Dichterbij. Voor mij is het, nu het nieuwe programma Samen Kansrijk en Gezond staat, tijd om verder te kijken. Ik ga FNO en het hele netwerk (jullie) enorm missen maar ben ook heel benieuwd welke nieuwe avonturen er op mijn pad komen waar ik me met hart en ziel voor kan inzetten.

Ik wil jullie als lezers van de nieuwsbrief bedanken voor de fijne samenwerking. Ik blijf Samen Kansrijk en Gezond natuurlijk met veel interesse volgen en wens het nieuwe programmateam veel succes en net zoveel plezier als ik de afgelopen jaren heb gehad. Ik hoop jullie allemaal ergens in het werkveld terug te zien!

Warme groet,

Monique Schrijver

Angela

Drie jaar geleden begon ik bij FNO bij het programma Gezonde Toekomst Dichterbij. Ik leerde ontzettend bevlogen projectleiders kennen van maar liefst 46 verschillende aanpakken om gezondheidsachterstanden tegen te gaan. Als programmasecretaris heb ik mij hard gemaakt voor een grote rol voor ervaringsdeskundigen en ik ben dan ook bijzonder trots op de ontwikkeling die ons panel van ervaringsdeskundigen heeft doorgemaakt. Van een klankbordgroep zijn zij gegroeid naar ervaren adviseurs die het programmateam en de projecten stevige adviezen geven.

Inmiddels is Samen Kansrijk en Gezond gestart. Dit programma heeft een langere looptijd en zal “dieper” gaan dan het vorige programma. Een mooie ontwikkeling waaraan verder gebouwd wordt met een nieuw team. Per september ben ik bij de gemeente Amsterdam begonnen als strategisch omgevingsmanager in een heel ander domein (fysieke omgeving), maar nog steeds met aandacht voor participatie en burgerschap. Ik ben dankbaar dat ik met zoveel lieve mensen heb mogen kennismaken en wens jullie allemaal veel energie en blijdschap toe bij het mooie werk dat jullie doen!

Angela Nijland