JOP Jonge Ondernemende Pionier Header

Leeftijdscategorie jongeren: 15-25 jaar

JOP Jonge Ondernemende Pionier

Over dit project

JOP inspireert en faciliteert jongeren met een chronische fysieke aandoening bij ondernemerschap. Jongeren kunnen bij JOP sparren met gelijkgestemden, een netwerk opbouwen en onderhouden en zich laten bijspijkeren door coaches en professionals uit het bedrijfsleven. Op één van de locaties van Emma at Work kunnen jongeren die zich hebben aangesloten bij JOP flexwerken of één van de workshops volgen die hen ondersteunt bij het ondernemen.

Doel van het project

De doelstelling van JOP is om jongeren kansen te bieden tot werken, ontwikkelen en verbinden. JOP is een broedplaats midden in de samenleving met een jong en open karakter, waar ondernemerschap en de ontwikkeling daarvan centraal staat. Een plaats van inspiratie en herkenning, van delen en versterken. Het is een plek waar jongeren met een chronische ziekte of lichamelijke beperking vorm kunnen geven aan hun droom van ondernemerschap door zelf te ervaren en ontdekken wat ondernemerschap betekent.

Looptijd

1 april 2015 - 31 december 2017

Updates

JOP biedt de mogelijkheid tot ontmoeting, ontwikkeling en een netwerk voor jongeren met een chronische aandoening of lichamelijke handicap die kunnen en willen ondernemen. JOP is een lokaal samenwerkingsverband/coöperatie. Jongeren kunnen zich bij JOP aansluiten met als doel kennis over ondernemen en hun netwerk te vergroten.

Projectlocatie


Dit project wordt landelijk uitgevoerd.

Contact

Organisatie

Emma at work

Projectleider

Anniek Brummel

Volg ons