260.Logo_projecten_frame-01

Leeftijdscategorie jongeren: 12-18 jaar

Frame

Over dit project

Het project Frame zorgt er voor dat jongeren met een chronische aandoening mediatools en vaardigheden krijgen aangereikt ter versterking en verbetering van hun eigen leven (autonomie).
Ze bouwen hiermee het zelfvertrouwen op om zichzelf aan de wereld te laten zien en contact te maken, zich uit te drukken en kritisch te zijn in het gebruik van media. Daarbij wordt er een verbinding gemaakt met jongeren uit het regulier onderwijs om de verschillen tussen jongeren met een chronische aandoening en gezonde jongeren te verkleinen.

Doel van het project

Jongeren met een chronische aandoening krijgen mediatools en vaardigheden aangereikt ter versterking en verbetering van hun eigen leven. Ze bouwen het zelfvertrouwen op om zichzelf aan de wereld te laten zien en contact te maken, zich uit te drukken en kritisch te zijn in het gebruik van media. Daarnaast maken ze een verbinding met jongeren uit het regulier onderwijs. Voor wederzijds begrip en inleving in elkaars leefwerelden, maar ook voor verkleining van de verschillen tussen deze jongeren.

Looptijd

9 februari 2017 - 31 december 2017

Projectlocatie


Dit project wordt landelijk uitgevoerd.

Contact