contactclowns

Contactclowns Nijevelt

Doel van het project

Het doel van het project is om, door de organisatie van de clownsbezoeken, persoonlijk contact en interactie met bewoners mogelijk te maken. Er wordt hen een leuke middag geboden met ruimte voor plezier en ontspanning. Dit verbetert het welbevinden en de kwaliteit van leven van deze doelgroep. Er wordt met dit project een positieve bijdrage geleverd aan het ervaren geluk van bewoners.

Over dit project

Stichting De Waalboog is een organisatie voor zorg, welzijn en wonen. De Waalboog heeft meerdere locaties in Nijmegen, waaronder woonzorgcentrum Nijevelt.
Op deze locatie worden gedurende de projectperiode clownsbezoeken georganiseerd. De doelgroep waarop gericht wordt betreft cliënten met dementie, waarvoor intensieve zorg noodzakelijk is. Het maken van contact is voor deze doelgroep niet altijd meer vanzelfsprekend of eenvoudig.
Persoonlijk contact en interactie is echter wel van groot belang voor het ervaren geluk en gevoel van welbevinden. Tijdens de clownsbezoeken wordt persoonlijk contact mogelijk en wordt samen plezier gemaakt. Er worden geluksmomenten beleefd, die van grote meerwaarde zijn voor bewoners.

Looptijd

1 januari 2019 - 31 december 2019

Projectlocatie

heyendaalseweg 117 nijmegen

1
heyendaalseweg 117 nijmegen

Contact