FNO zoekt inspirerende 65-plussers die graag meedenken!

Binnen het programma Meer Veerkracht, Langer Thuis van FNO vinden we het heel belangrijk dat ouderen betrokken zijn bij de projecten die van ons subsidie ontvangen. Daarom zijn we op zoek naar 65-plussers die willen deelnemen aan onze inspiratiebijeenkomsten.

De inspiratiebijeenkomsten

In juni organiseren we een drietal inspiratiebijeenkomsten voor mensen die een projectaanvraag willen indienen bij ons programma Meer Veerkracht, Langer  Thuis, voor alleenstaande ouderen. Op deze bijeenkomsten horen we heel graag de meningen en ideeën van ouderen zelf. De projecten zijn immers voor hen bedoeld.

De inspiratiebijeenkomsten zijn voor mensen met een vernieuwend idee om alleenstaande thuiswonende ouderen met een beperking sociale activiteiten en contacten te bieden of hen te helpen te (blijven) bewegen. De inspiratiebijeenkomsten zijn ter ondersteuning en inspiratie, we hopen daarmee de kwaliteit van projectaanvragen te verhogen en daarmee de kans op een toekenning te vergroten.

Meer informatie over het programma Meer Veerkracht, Langer Thuis vindt u op onze website.

Aanmelden

Vindt u het, als oudere, leuk om deel te nemen aan één van de inspiratiebijeenkomsten?
Meldt u dan vóór 25 mei aan bij Hanneke Marcelis via hanneke_marcelis@fondsnutsohra.nl of via 020 – 59 44 920. Eventuele reiskosten kunt bij ons declareren. Ook voor vragen kunt u terecht bij Hanneke Marcelis.

De opties waar u uit kunt kiezen zijn: Eindhoven op dinsdag 9 juni, Utrecht op dinsdag 16 juni  en Zwolle op donderdag 18 juni.

Het globaal programma voor alle bijeenkomsten is: inloop van 13.30-14.00 uur, van 14.00-17.00 uur inhoudelijk programma en van 17.00-18.00 uur afsluitende borrel. Alle locaties zijn goed bereikbaar met het openbaar vervoer.

Zelf een vernieuwend idee?

Als u zelf een vernieuwd idee heeft, dan kunt u zich aanmelden voor de ‘inspiratiebijeenkomsten’ via het aanmeldformulier. Hier vindt u ook informatie over wanneer een projectidee in aanmerking komt.