Conferentie Nieuwe Generatie Ouderenzorg

Home Meer Veerkracht, Langer Thuis Conferentie Nieuwe Generatie Ouderenzorg

Er is ontzettend veel ervaring en kennis opgedaan binnen de diverse thema’s die in Meer Veerkracht Langer Thuis voorbijkwamen. Onze lessen delen we op 27 november tijdens de conferentie ‘Een nieuwe generatie ouderenzorg’ in het NBC te Nieuwegein. Mis het niet en meld je tijdig aan!

We zijn enorm trots op de resultaten en willen deze graag met je delen! Hadassah de Boer neemt je met aanstekelijke nieuwsgierigheid en enthousiasme mee in onze levendige sessie vol eyeopeners en projectvoorbeelden. We delen de belangrijkste en interessantste lessen en succesaanpakken, presenteren de uitkomsten van de evaluatie van ons programma door het Nivel, geven een podium aan inspirerende praktijkvoorbeelden en vertellen hoe we verder gaan!

Meld je aan

Rondetafelgesprek over onze succesfactoren

Wil je meer weten en ervaringen uitwisselen met anderen die projecten hebben opgezet met en voor ouderen? En wil je doorpraten over de succesfactoren van Meer Veerkracht, Langer Thuis? Kom dan naar ons rondetafelgesprek. 

Bekijk het programma

Zo krijg je ouderen in beweging

Laat je inspireren tijdens onze praktijksessie over hoe we met Meer Veerkracht, Langer Thuis letterlijk een beweging in gang hebben gezet. Tijdens deze workshop bieden we je de belangrijkste kennis over bewegen voor ouderen vanuit de expertise van het Kenniscentrum Sport en laten we drie mooie beweegprojecten van Meer Veerkracht, Langer Thuis aan het woord: Actief Plus, GoldenSports en Gezond Natuur Wandelen.

Aanmelden

Meer dan honderd initiatieven Meer Veerkracht, Langer Thuis

Meer Veerkracht, Langer Thuis heeft de afgelopen jaren gewerkt aan het in gang zetten van een beweging die een duurzaam effect heeft op de veerkracht en kwaliteit van leven van zelfstandig wonende ouderen met een beperking. Hiervoor financierde FNO meer dan honderd initiatieven gericht op de thema’s meedoen en bewegen; vernieuwende projecten én projecten gericht op verspreiding van succesvolle interventies. De ouderen om wie het ging werden betrokken bij opzet, uitvoering en evaluatie van alle projecten.

Inschrijven