Jongerenpanel

Filmpje en foto’s Meer Veerkracht, Langer Thuis op NGOZ

13 januari 2020 De belangrijkste lessen en successen van ons programma Meer Veerkracht, Langer Thuis deelden we eind november op de conferentie Een Nieuwe Generatie Ouderen(Zorg). Hadassah de Boer nam het publiek mee in een levendige sessie vol eyeopeners en mooie voorbeelden. Bekijk hier het inspirerende filmpje en de mooie foto's.

Vraag subsidie aan bij Klein Geluk

9 januari 2020 Tot 20 februari 2020, 14.00 uur kun je subsidie aanvragen voor materialen, dagbesteding en evenementen bij het programma Klein Geluk.

Kabinet: chronische aandacht voor jongeren met chronische aandoening

6 januari 2020 'Laten we voor de toekomst vooral het gesprek met elkaar blijven aangaan over wat nodig is om jongeren met een chronische aandoening chronische aandacht te geven.' Dat stellen minister De Jonge (VWS) en minister Van Engelshoven (OCW) in reactie op het onderzoek van het Verwey-Jonker Instituut over de omvang en impact van een chronische aandoening bij jongeren in Nederland. Dat is hard nodig, want uit het rapport blijkt dat een op de vier jongeren een chronische aandoening heeft en dat de impact op hun leven groot is. Het Jongerenpanel Zorg én Perspectief vroeg daarom een reactie van het kabinet.

Vraag subsidie aan bij Jongeren INC

1 januari 2020 Jongeren INC, het nieuwe programma van FNO, gaat vandaag van start. Jongeren INC heeft de missie dat jongeren met een chronische aandoening naar wens en vermogen kunnen meedoen in een inclusieve samenleving. Call Werk geopend Projectvoorstellen op het gebied van Werk kunnen vanaf nu subsidie aanvragen bij Jongeren INC. Komt jouw project in aanmerking voor subsidie? De voorwaarden en de...

Fijne feestdagen en tot 6 januari 2020

23 december 2019 Deze twee kerstvakantieweken zijn wij minder goed bereikbaar. Op maandag 6 januari gaan we weer aan de slag in een fris nieuw jaar. We hebben er zin in! Fijne feestdagen en een gezond 2020!...

QuickScan Trimbos-instituut kwetsbare jongvolwassenen met psychische problemen

19 december 2019 In opdracht van FNO heeft het Trimbos-instituut een quickscan uitgevoerd waarin is gekeken naar vijf groepen kwetsbare jongvolwassenen met psychische problematiek.