Vanaf 1 juli gaan Jongerenpanel ZeP, Ervaringscentrum Jong Perspectief (ECJP) en ALL OF ME samen verder in JongPIT.

Het panel op social media

Volg ons op:

Contact met het Jongerenpanel?

Het Jongerenpanel heeft jou nodig!

Ben jij tussen de 15 en 25 jaar, heb je een chronische aandoening en wil je je inzetten voor alle jongeren met een chronische aandoening in Nederland? Meld je dan aan voor het Jongerenpanel ZeP!

Het Jongerenpanel bestaat uit jongeren met verschillende achtergronden en verschillende aandoeningen. Wat ons bindt is dat we ervoor willen zorgen dat het dagelijkse leven makkelijker wordt voor jongeren met een chronische aandoening. Het verschil in maatschappelijke participatie tussen jongeren met een chronische aandoening en gezonde leeftijdsgenoten maken we samen kleiner.

Wie zitten er in het Jongerenpanel?

Het Jongerenpanel bestaat uit 20 tot 25 jongeren tussen de 15 en 25 jaar met een chronische aandoening. Vanuit onze eigen kracht zetten wij onze ervaring in om het verschil te maken voor andere jongeren met een chronische aandoening. Het panel is een enthousiaste groep die hard en serieus meedenkt en bijdraagt, maar het tegelijkertijd erg gezellig heeft met elkaar. Zo plannen we verschillende uitjes tussen de vergaderingen door. Wil je weten wie de panelleden zijn en waarom zij lid zijn geworden?

Maak kennis met de jongeren van het Jongerenpanel ZeP!