Vanaf 1 juli zijn Jongerenpanel ZeP, Ervaringscentrum Jong Perspectief (ECJP) en ALL OF ME samen verdergegaan in JongPIT.

Verschil verkleinen

Samen met de professionals van FNO en vele betrokken organisaties zorgen wij ervoor dat het verschil in maatschappelijke participatie tussen jongeren met een chronische aandoening en gezonde leeftijdsgenoten kleiner wordt. We komen regelmatig bijeen om te praten over onze ervaringen op het gebied van zorg, sport, school en werk. Bovenal bedenken we dan hoe het beter kan. Met deze input gaan we aan de slag in de politiek, in de projecten, en in onderzoek. We geven gevraagd en ongevraagd advies aan professionals, Kamerleden en andere betrokkenen.

Het panel op social media

Vanaf 1 juli 2020 zijn Jongerenpanel ZeP, Ervaringscentrum Jong Perspectief (ECJP) en ALL OF ME samen verdergegaan in de nieuwe stichting JongPIT.

JongPIT op het web

JongPIT op Instagram

JongPIT op Twitter

JongPIT op Facebook

JongPIT op LinkedIn

Contact met het Jongerenpanel?

Wie zitten er in het Jongerenpanel?

Het Jongerenpanel bestaat uit 20 tot 25 jongeren tussen de 15 en 25 jaar met een chronische aandoening. Vanuit onze eigen kracht zetten wij onze ervaring in om het verschil te maken voor andere jongeren met een chronische aandoening. Het panel is een enthousiaste groep die hard en serieus meedenkt en bijdraagt, maar het tegelijkertijd erg gezellig heeft met elkaar. Zo plannen we verschillende uitjes tussen de vergaderingen door. Wil je weten wie de panelleden zijn en waarom zij lid zijn geworden?

Maak kennis met de jongeren van het Jongerenpanel ZeP!