Congrestival Sociaal en Gezond 30 mei, Metaal Kathedraal Utrecht

Vind jij dat de gezondheidszorg en welzijn beter kunnen samenwerken? Dat is vooral een kwestie van DOEN! Hoe? Dat ervaar je op het Congrestival Sociaal ♥ Gezond, een kruising tussen een inhoudelijk congres en een verbindend festival.  FNO is mede organisator. Je kunt een kijkje nemen bij een aantal FNO projecten en er is nog veel meer te doen. Kijk op  www.movisie.nl/sociaalengezond2017 voor sprekers en schrijf je snel in!

Op het Congrestival word je door pioniers, starters en ervaren initiatiefnemers uit zorg en welzijn geïnspireerd en gestimuleerd om de verbinding tussen sociaal en gezond in je eigen werkomgeving te initiëren, te intensiveren en uit te breiden. Volg mini-colleges, dialoogtafels, buitenluchtsessies, workshops, speeddates of ervaar het Hemelrijck van de prachtige, culturele broedplaats Metaal Kathedraal.

Enthousiaste professionals, vrijwilligers en ervaringsdeskundigen krijgen de unieke gelegenheid om met elkaar aan de slag te gaan voor een betere verbinding tussen welzijn en de gezondheidszorg.

Werk jij aan preventie, publieke gezondheid als professional, onderzoeker, beleidsmaker of vrijwilliger? Mis dit dan niet! Je doet gegarandeerd gezonde contacten op. En wat ons betreft ga je geïnspireerd en opgeladen naar huis!