'Zie, wie ik ben'

Zie, wie ik ben

Omschrijving

Zie, wie ik ben, is een foto-ervaringsboek voor en door transgendermensen met een licht verstandelijke beperking. Het boek wordt gemaakt omdat deelnemers van Transcafe LVB van Transvisie, hebben aangegeven dat ze behoefte hebben aan ervaringsverhalen van gelijkgestemden. De redactie bestaat uit ervaringsdeskundigen.

Doel

Het doel is om (h)erkenning te bieden aan transgender en non-binaire personen. Binnen de transcommunity en regenboogfamilie verdienen zij een eigen plek. En zij vervullen een voorbeeldrol voor anderen. Daarnaast draagt het boek bij aan zichtbaarheid en indirect aan bewustwording onder begeleiders en ouders. Tevens kunnen sociale contacten tussen mensen met een LVB en zonder LVB bevorderd worden.

Resultaat

Een prachtig fotoboek, met 9 verhalen van transgender mensen met een licht verstandelijke beperking, geschreven in een schrijfstijl gericht op mensen met een licht verstandelijke beperking. Het boek is te bestellen via de webshop van Savannah Bay. https://www.savannahbay.nl/shop/non-fictie/lhbtqia/oezden-karababa-zie-wie-ik-ben-verhalen-van-transgender-personen-met-een-licht-verstandelijke-beperking/

Benieuwd naar de andere activiteiten van Klein Geluk?

Activiteitgegevens

Organisatie

Transgender Netwerk

Projectleider

Gio van den Heuvel, vrijwilliger

Telefoonnummer

020 - 205 09 15

Volg ons

Facebook

Volg ons

LinkedIn

Volg ons

Instagram

Deze activiteit wordt landelijk uitgevoerd.

© 2024 FNO