'Vier de zomer!'

Vier de zomer! Op stap met VTV Den Haag

Omschrijving

In juli en augustus organiseert VTV Den Haag zomeractiviteiten voor mensen met een beperking (verstandelijk of meervoudig) van ongeveer 16 tot 80 jaar oud. De activiteiten zijn ontwikkeld op basis van de interesses en wensen van de VTV-deelnemers en de goede ervaringen met activiteiten in voorgaande jaren. Het is een mix, met voor iedereen voldoende keuze en aansluiting bij hun mogelijkheden.

Binnen het zomerprogramma verschillen de deelnemers behoorlijk in leeftijd. Activiteiten als een rondvaart of een lunch aan zee trekken vaak wat oudere bezoekers en aan het golfsurfen doen vooral jonge mensen mee. De bezoeken aan attractiepark Drievliet of het Louwman Museum spreken naar verwachting een gemêleerd publiek aan.

De bijdrage van Klein Geluk is bedoeld voor de golfsurflessen en de bijkomende kosten daarvan voor de vrijwilligers die als begeleiders meegaan.

Doel

Lang niet alle VTV-deelnemers gaan of kunnen (lang) op vakantie. Voor hen kan de zomerperiode best lang en saai zijn. Met het zomerprogramma wordt de deelnemers een goed alternatief aangeboden. De leuke activiteiten geven een écht vakantiegevoel.

Benieuwd naar de andere activiteiten van Klein Geluk?

Activiteitgegevens

Organisatie

Stichting vrijetijdsbesteding, thuismaatjes en vorming

Volg ons

Facebook

Volg ons

LinkedIn

Volg ons

Instagram
© 2024 FNO