'NAE Socialwalk'

NAE Socialwalk

Omschrijving

Op 2 juni wordt jaarlijks de World Eating Disorders Action Day (WEDAD) georganiseerd. Op deze dag vinden over de hele wereld activiteiten plaats, voor en door mensen met een eetstoornis, betrokkenen en professionals.

Vanwege de coronamaatregelen zal dit jaar geen fysieke bijeenkomst georganiseerd worden. Om toch de aandacht te genereren die cliënten, naasten en behandelaars verdienen, organiseert de Nederlandse Academie voor Eetstoornissen dit evenement online: de NAE Socialwalk.

Een livestream brengt mensen uit het hele land samen om hun verhalen te delen en steun te bieden. Samen voor en met mensen met een eetstoornis, hun naasten, behandelaars en overige geïnteresseerden. Gedurende de livestream zullen sprekers uit het veld te horen zijn, zijn er optredens, online workshops en een Q&A.

Het gevoel van eenheid wordt bewerkstelligd door gebouwen in paars licht te zetten.

Doel

NAE Socialwalk wordt een middag die in het teken staat van verbinden, openheid, steun en hoop, van, voor en met mensen met een eetstoornis, hun naasten en behandelaars. Ieder vanuit zijn eigenheid. Op deze dag, juist in deze tijd van sociale onthouding, zijn verbinding en het gevoel er niet alleen voor te staan, cruciaal.

Activiteitgegevens

Organisatie

Nederlandse Academie voor Eetstoornissen

Projectleider

Mariska Poels

Telefoonnummer

06 - 26 74 25 18

Volg ons

Facebook

Volg ons

Twitter

Volg ons

LinkedIn

Deze activiteit wordt landelijk uitgevoerd.

© 2020 FNO