Ter ere van het jubileum van Koken bij de boer is er het ambitieuze plan om een professioneel kookboek uit te brengen. Dit kookboek bevat heerlijke vegetarische recepten, samengesteld door de kookgroep van de dagbesteding, gebaseerd op seizoensproducten en met zoveel mogelijk ingrediënten uit de eigen kweekbakken,
Het boek bevat zowel heerlijke hartige als zoete recepten en biedt tevens een prachtige inkijk in het dagelijkse leven op de zorgboerderij, met mooie foto’s van de bereidingen en de activiteiten op en rond de boerderij. De deelnemers zijn onwijs trots op hun werk en hoe mooi is het dat daar een echt boek over wordt uitgegeven!
Het doel is om een tastbaar product te creëren dat de deelnemers trots maakt op hun werk. Door samen te werken aan het samenstellen en uitgeven van een professioneel kookboek krijgen de deelnemers de kans om hun talenten te tonen aan een breder publiek. Dit unieke aspect van het project zorgt voor een gevoel van voldoening en zelfvertrouwen bij de deelnemers, terwijl het tegelijkertijd een positieve boodschap van inclusie en diversiteit uitdraagt naar de samenleving.
Dit kookboek weerspiegelt de creativiteit en het harde werk van de deelnemers, met recepten die toegankelijk zijn voor een breed publiek en de nadruk leggen op lokaal en duurzaam koken. Het biedt een platform voor trots en zichtbaarheid, verbindt de gemeenschap en genereert financiële opbrengsten voor de verdere ontwikkeling van de deelnemers.
Benieuwd naar de andere activiteiten van Klein Geluk?
Organisatie
Stichting de Nieuwe Cultuurvisie
Website
https://www.kokenbijdeboer.nl