'Groen bij Sint Jozef'

Groen bij Sint Jozef

Omschrijving

Sint Jozef heeft de afgelopen jaren flink ingezet op verandering. Verbouwen, reorganiseren, etc. alles is de revue gepasseerd. In de algemene ruimte komen de bewoners, de bezoekers van de dagbesteding, mensen uit het dorp en alle andere welkome gasten samen. Omdat het belangrijk is dat bezoekers en bewoners zich thuis voelen bij Sint Jozef, willen de organisatie dit thuisgevoel middels de inrichting van de ruimte versterken.

Meijel ligt in de Peel en kent van oudsher veel turfstekers en agrariërs. Om aan te sluiten bij de belevingswereld van bezoekers en cliënten, willen Sint Jozef het groen inrichten rondom deze identiteit. Zowel binnen als buiten.

Binnen worden er grote bomen geplaatst die je bijna doen denken in de bossen te zijn. Daarnaast worden er groene roomdividers geplaatst, die het mogelijk maken om meerdere activiteiten in dezelfde ruimte te ontplooien. Verder wordt een rolstoelvriendelijke moes- en kruidentuin aangelegd.

Doel

De groene elementen in de inrichting van Sint Jozef dragen bij aan het thuisgevoel van de bewoners, cliënten, bezoekers, vrijwilligers en medewerkers, om het algemeen welzijn te bevorderen.

Activiteitgegevens

Organisatie

Sint Jozef Wonen en Zorg

Volg ons

Facebook

Volg ons

Twitter

Volg ons

LinkedIn
© 2021 FNO