'Groen bij Sint Jozef'

Groen bij Sint Jozef

Omschrijving

In de algemene ruimte van Sint Jozef komen bewoners, bezoekers van de dagbesteding, mensen uit het dorp en alle andere welkome gasten samen. Omdat het belangrijk is dat bezoekers en bewoners zich thuis voelen bij Sint Jozef, wilde de organisatie dit met de inrichting van de ruimte versterken.

Meijel ligt in de Peel en kent van oudsher veel turfstekers en agrariërs. Om aan te sluiten bij de belevingswereld van bezoekers en cliënten, wilde Sint Jozef het groen inrichten rondom deze identiteit. Zowel binnen als buiten.

Binnen zouden er grote bomen en groene roomdividers worden geplaatst, die het mogelijk maken om meerdere activiteiten in dezelfde ruimte te ontplooien. Verder zou een rolstoelvriendelijke moes- en kruidentuin worden aangelegd.

Doel

De groene elementen in de inrichting van Sint Jozef moesten bijdragen aan het thuisgevoel van de bewoners, cliënten, bezoekers, vrijwilligers en medewerkers. Om het algemeen welzijn te bevorderen.

Resultaat

Een prachtige, groene omgeving voor iedereen, om duurzaam van te genieten.

Activiteitgegevens

Organisatie

Sint Jozef Wonen en Zorg

Volg ons

Facebook

Volg ons

Twitter

Volg ons

LinkedIn
© 2022 FNO